Kalastuspakettien sisältö ja hinnoitteluperusteet.

Uistelupaketin sisältö esimerkki, lähtöpaikka Ristiinan satama.

Kalastusveneenä: Beneteau Antares 750 vetouistelukäyttöön erikoisvarusteltu luxus tasoinen vene.

Kalat: Lohi, taimen, hauki, kuha, ahven

Kesto n.7-8 h  Mukaan mahtuu 7 asiakasta

Matkan hintaan sisältyy aina: Oppaan palvelut, polttoaineet, käytettävät kalastusvälineet, paikalliset kalastusluvat, vastuuvakuutus, mahdolliset saaliskalat, vettä ja virvoitusjuomia.

Retken ohjelma: Aluksi käydään läpi tärkeimmät turvallisuusasiat. Siirrymme veneellä sesongin mukaan valitulle parhaalle kalapaikalle. Opas virittää käytettävät pyydykset, asiakkaiden avustuksella. Kalan tarttuessa asiakas saa pyydystää kalan, opas avustaa tarvittaessa. Kalastustekniikoita sekä alueita muutetaan tarpeen mukaan päivän mittaan. Kalastuksen lomassa opas kertoo mielenkiintoisia tarinoita alueen kalastuksesta, kalastustekniikoista, kalalajeista ja paikallisesta historiasta. Kalastuksen päättyessä opas nostaa varusteet pois pyynnistä asiakkaiden avustuksella ja palaamme satamaan. Ristiinassa matkaan voidaan halutessa sisällyttää myös opastettu käynti suosituilla ja historiallisilla Astuvansalmen kalliomaalauksilla.

Hinnoittelu: Hintaan vaikuttavia tekijöitä on asiakasmäärä, kalastuksen kesto, lähtöpaikka, kaluston siirtelyn tarve vesitse tai maitse sekä kalastuspaketin tarkempi yksilöity sisältö. Tästä syystä tarkkaa hintaa ei valitettavasti ole mahdollista kertoa ilman yksilöityä asiakas informaatiota. Hintataso on kilpailukykyinen ja kysyminen kannattaa aina. Ota yhteys sähköpostitse kalahullu(at)co.inet.fi tai soita +358 400 907 234 saat henkilökohtaisen tarjouksemme viipymättä.

Retkieväspaketti matkoille 20 eur/henkilö

Heittokalastus / Jigikalastus paketin sisältö esimerkki.

Kalastusveneenä: Heittokalastuskäyttöön erikoisrakennettu Vm. 2012 Tracker Targa V-18 Combo kalastusvene. Veneitä tarvittaessa käytössä 2 kpl

Kalat: Lohi, taimen, hauki, kuha, ahven

Kesto n.4-5 h  Mukaan mahtuu 5 asiakasta/vene.

Matkan hintaan sisältyy aina: Oppaan palvelut, polttoaineet, käytettävät kalastusvälineet, turvallisuusvälineet, paikalliset kalastusluvat, vastuuvakuutus, mahdolliset saaliskalat, vettä ja virvoitusjuomia.

Retken ohjelma: Aluksi käydään läpi tärkeimmät turvallisuus asiat. Siirrymme veneellä kulloinkin valitulle parhaalle kalapaikalle. Opas neuvoo käytettävät kalastustekniikat ja avustaa välineiden käytössä tarvittaessa kalastajia. Kalan tarttuessa asiakas saa pyydystää kalan, opas avustaa tarvittaessa. Kalastustekniikoita sekä alueita muutetaan tarpeen mukaan päivän mittaan. Kalastuksen lomassa opas kertoo mielenkiintoisia tarinoita alueen kalastuksesta, kalastustekniikoista, kalalajeista ja paikallisesta historiasta. Kalastuksen päätyttyä palaamme satamaan. Heittokalastus on erittäin saalisvarma kalastusmuoto. Kausilla 2011-2012 saalisvarmuus 100%

Hinnoittelu: Hintaan vaikuttavia muuttujia on asiakasmäärä, kalastuksen kesto, lähtöpaikka, kaluston siirtelyn tarve vesitse tai maitse sekä kalastuspaketin tarkempi yksilöity sisältö. Tästä syystä tarkkaa hintaa ei valitettavasti ole mahdollista kertoa ilman yksilöityä asiakas informaatiota. Hintataso on kilpailukykyinen ja kysyminen kannattaa aina. Ota yhteys sähköpostitse kalahullu(at)co.inet.fi tai soita +358 400 907 234 saat henkilökohtaisen tarjouksemme viipymättä.

Retkieväspaketti matkoille 20 eur/henkilö,

Kalastusmatkoja järjestetään koko avovesikauden ajan, joka on alueella yleensä ajalla 1.5-31.11 Kalamatkat ja retket soveltuvat lähes kaikille, ainoastaan vaikeasti liikuntarajoitteisille veneiden tilat eivät ole soveliaat. Tarvitset matkoille mukaan vain vuodenaikaan soveltuvan vaatetuksen ja iloista mieltä.


Voit sopia runsaasti erilaisia sisältöjä paketteihin, vaikkapa retki Suur-Saimaalle, venekuljetuksia haluamiisi kohteisiin, kesäyön kuhan/hauen, lohen kalastusta ym.

Kysy tarjoukseni ja tehdään sinulle ja ystävillesi iloinen ja unohtumaton elämys kalaisan ja puhtaan Saimaan upeimmilla vesillä!

Ulkomaisille asiakkaille palvelukielenä on Englanti.

Suosittuja matkateemoja:

- Yritysten kokoustamis ja asiakasmatkat. (Saatavilla tarvittaessa 2kpl Beneteau Antares 750 veneitä, jolloin mukaan mahtuu 14 asiakasta)

- Synttärilahja tai eläkkeellelähtö.

- Raksiuistelu, sekä vetouistelun tekniikkakurssit.

-Heittokalastuksen ja Jigauksen tekniikkakurssit.

- Kalastuslomat.

- V.I.P All Inclusive kalastuspalvelut.