Veneet
Tracker

Kalamatkojen uudet, lähinnä heittokalastukseen, mutta myös vetouisteluun erikoisrakennetut Tracker Targa V-18 Combo kalastusveneet ovat todellista arjen luxusta kalastukseen. Nämä alumiiniset ja Amerikkalaisvalmisteiset, ilman kompromisseja nimenomaisesti kalastukseen suunnitellut veneet ovat näyttävyydessä ja käytännöllisyydeltään vertaansa vailla.  Veneitä on käytössämme 2 kpl ja molempien yhteenlaskettu asiakasmäärä on max. 10 henkilöä. Veneissä on vakiona mm. Kalasumput, siirrettävät kalastusistuimet, vapalaatikot, pehmustetut ja korotetut heittotasot perässä ja keulassa. Elektroniikaksi on valittu Lowrancen Värinäytöllinen HDS 8 gen2 karttaplotteri/Kaikuluotain yhdistelmälaite, Langattomalla kaukosäädöllä varustettu Minn Kota sähköinen keulamoottori, jossa ominaisuuksina mm. automaattiohjaus, reitinseuranta ja aivan erinomaisena ominaisuutena GPS taivasankkuri, jonka avulla pysähtely sopiviin heittopaikkoihin käy tuulessakin vaivattomasti. Heittokalastuksessa käytämme huippuluokan Yoshino hiilikuituvapoja, Okuman keloja kuitusiimoin ja laadukkaita sekä kalastavia jigejä. Veneissä on myös laadukas vetouistelu varustus, mukaanlukien Cannon Digitroll 10 sähkökäyttöiset syvätakilat automaattisella pohjanseurannalla ja Garmin GHP10 automaattiohjaukset. Uisteluvapoina (10kpl) Ron Thompson Hard Core 2 ja Keloina Okuma Convectorit kätevällä siimalaskurilla. Moottoreiksi veneisiin on valittu hienointa perämoottoritekniikkaa edustavat Suzukin 140 hv 4-tahtiset suirasuihkutusmoottorit. Veneet on katsastettu asetusten mukaisiksi vuokraveneiksi.

Heittokalastusta ja vetouistelua Trackerilla voidaan harrastaa monissa eri kohteissa ja kalusto on helppo siirtää venetrailerilla vaikkapa asiakkaan toivomusten mukaisille vesialueille. Nämä veneet eivät jätä ketään kylmäksi ja ovat mainio valinta onnistuneeseen aktiivikalastukseen, yritys-ja yksityisasiakkaillemme.

Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker
Tracker

 

Beneteau Antares 750 -10

Kalustona uistelussa ja järviretkillä käytetään tilavaa ja turvallista vm. 2010 Benetau Antares 750 hytillistä venettä, joka on varustettu viimeisintä perämoottoritekniikkaa edustavalla Suzukin DF 150 hv nelitahtisella suorasuihkutusmoottorilla. Vene on erittäin korkealuokkaisesti varusteltu ja näyttävä myös yritysten vaativaan makuun, korkeatasoisille asiakasvierailuille.Veneen varustukseen kuuluu kattava turvavarustus kaikille veneessä oleville, sekä mm. Lowrance HDS 12 Touch, uusimman tekniikan kosketusnäytöllinen värikaikuluotain, Structure Scan toiminnolla sekä GPS-karttaplotterilla. Veneessä on myös sumun tai pimeän yllättäessä turvallisuutta lisäävä Lowrance 4G Laajakaista tutka, jolla näemme helposti muut ympärillä olevat kohteet. Uistelua helpottaa kahdella ohjainpisteellä varustettu ammattilaistason Furuno automaattiohjaus. Suurikokoinen avoin takatila antaa mukavan väljät kalastustilat ja hyvällä säällä siellä onkin leppoisa istuskella ja odotella kalan tärppiä. Sisätiloiltaan vene on erittäin tilava. Lisäksi varustuksessa on erillinen sisävessa, keitin sekä grilli maukkaiden retkieväiden valmistukseen, radio/CD, jääkaappi, 100L coolerarkku juomille ja kaloille.  Veneeseen mahtuu mukaan retkille max.7 asiakasta. Vene on katsastettu asetusten mukaiseksi vuokraveneeksi. Tämä vaihtoehtomme on erityisesti yritysten suosiossa asiakasmatkoilla ja suosittu myös leppoisien palaverien tai rentojen tyky päivien vietossa.Kalastuksessa käytetään varusteina huippulaatuisia Abu 7000i LC hyrräkeloja, sekä laadukkaita Ron Thompson Hardcore 2 uisteluvapoja (max.16 kpl) Lisäksi kalastuksessa on apuvälineinä 2kpl Cannon Digi Troll 10 hs TS sähköisiä syvätakiloita mm. automaattisella pohjanseuraus toiminnoilla, sekä tilanteen mukaan isot tai pienet sivulevittimet.Lohikalojen pyynti tapahtuu käyttämällä salakoilla syötitettyjä, itse kehittämiäni/valmistamiani VK-Raksihuppuja jotka on vuosien kehitystyön ja kokemusten mukaan todettu tehokkaimmiksi saatavilla oleviksi pyydyksiksi erilaisten petokalojen ja etenkin järvilohikalojen vetouisteluun. Opastusmatkoillani pääset perehtymään samalla myös täkyraksikalastuksen ja syöttikalan säädön kiehtovaan maailmaan.

Haukea ja Kuhaa pyydetään uistelemalla useimmiten vieheillä, jotka on valittu kokemuksien mukaan parhaista tuotemerkeistä, esim. Karikko vaaput ja Tintti-Uistin lusikkauistimet.

Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau
Beneteau